Bij Staals Trading willen we bedrijven leren om op een andere manier naar hun staalkabels te kijken. Het is onze drijfveer om een transitie in de markt te creëren en de klantwaarde (value for the customer) voorop te stellen.

Twee cruciale pijlers zijn hier: kosten en veiligheid. 

Cable Trading_Staals Trading_verdeler staalkabels_kraan

Kosten tot een minimum beperken 

Dankzij de precisie in engineering en uitstekende productontwikkeling garandeert Diepa lagere kosten en een minimum aan stilstandtijden van de kraan (totale cost of ownership)Door de lange levensduur van de Diepa-staalkabels, moeten deze minder snel vervangen worden

“Het is onze missie om klanten te leren kijken naar staalkabels in een totaalpakket. Want We geloven erin dat als je op een andere manier hiernaar kijkt, je als bedrijf veel meer waarde krijgt. Zowel op vlak van kosten als op vlak van veiligheid!” – Tim Theyskens & Dirk Boerboom, zaakvoerders Staals Trading.

Veiligheid, één van onze belangrijkste prioriteiten 

Veiligheid in de hijs- en hefindustrie is onbetaalbaar. Staalkabels zijn een zeer belangrijk machineonderdeel. Mensen in een veilige omgeving hun werk laten doen is dan ook onze nummer één prioriteit.  

We vertrekken vanuit jouw noden en werken nauw samen. Niet vanop kantoor, maar op de werkvloer.  

Cable Trading_Staals Trading_verdeler staalkabels

Heb je een project? Wij helpen je graag verder!

Jouw ijzersterke specialist 

Zaakvoerders, Tim Theyskens en Dirk Boerboom, zitten al 15 jaar in de hijs- en hefindustrie. De focus van Tim en Dirk liggen dan ook op het volledig ontzorgen van klanten door een uitstekende service aan te bieden waarbij een zeer korte levertermijn centraal staat. Dankzij de uitvoerige expertise van Tim en Dirk in de hijs- en hefindustrie, adviseren ze klanten volledig op maat om hen op hun best te laten draaien.

ST-OVER-ONS-BLOK-2

“We geloven niet in eenmalige transacties. Het zijn de langdurige klantrelaties die de toon aangeven in de bedrijfsvoering.” – Tim Theyskens & Dirk Boerboom, zaakvoerders Staals Trading.